Haiføde

Jeg innså nettopp at jeg har hatt to hai-øyeblikk med TV-serier jeg ser på i nær fortid.

Først ute var Dexter, som haiet ordentlig for meg i sesong 5, episode 3, når vår samtidig sympatiske og usympatiske helt etter nok en blunder (blir skutt av bedøvelsespistolen til offeret sitt) oppdager enda en blunder (offeret hans hadde sitt eget offer fanget i huset sitt og dette offeret ble vitne til at Dexters offer ble… ofret). Serien hadde vært på nedadgående trend for meg helt siden Dexter fikk følelser, men dette var dråpen av meningsløs konflikt-fordi-vi-må-skaperi.

I avsky skrudde jeg over til Two and a Half Men, bare for å oppdage at Alan, historiens mest gjøkete gjøk, skulle flytte inn med ny kjæreste samtidig som at han på si skulle ha sex med eks-assistent-eks-Charlies-kjæreste-eks-Alans-kjæreste-eks-Alans-kjæreste-igjen Mellissa. Sukk. Det er ikke GØY når Alan gjør slikt. DET ER IKKE GØY!

This entry was posted in Diverse. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *