Menn kan se på damer om de er utro

Nettavisen kan i dag melde at menn har evnen til å se på damers ansikt og vurdere med en litt bedre treffsikkerhet enn rene tilfeldigheter om damen har vært utro. Adrian Haugan, avisens eminente sjornalist i denne saken, har plukket dette bildet for å illustrere hvordan dette kan ha sett ut.

Bilde av to damer

Utro eller trofast? Hva tror du?

De australske forskerne som har kommet frem til dette, sier på sin side at det er en sammenheng mellom menns vurdering av damer som pålitelige og menns vurdering av damer som trofaste. Pålitelighet og trofasthet ser altså ut til å henge sammen på en eller annen måte, men det må mer forskning til for å forklare dette.

This entry was posted in Diverse. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *